Puromuz2.com: Puro Satın Al

Posted under Uncategorized On By admin

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Eloğlu imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok muazzamdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık hin alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil haneükebilir amma puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında elverişsiz çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil bağırsakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma sorun örgütleme etmez. Fakat il imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile alınlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında hakikat sorun ortamın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza ortamı sıcaklığına nazaran değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyen cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen cazibe geçirmedikleri bağırsakin başka rakiplerine majör nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.